Duurzame en veelzijdige e-scooters

E-scooters

De elektrische scooters zijn compact, wendbaar, stil en duurzaam uitgevoerd en uitermate geschikt voor inzetbaarheid op verharde ondergronden en langere afstanden.

De topsnelheid van de scooters is 45km/uur. De E-scooters zijn uitgerust met een elektrische motor en zijn binnen slechts enkele uren weer volledig opgeladen.


De e-scooters kunnen, indien gewenst, uitgerust worden met kratten aan achterzijde voor extra opbergruimte.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. Onder het zadel is er ruimte voor een 2e accu, hiermee wordt de actieradius verdubbeld!

De bromfiets heeft een bereik met de 40Ah accu van 80km.

Het handige digitale dashboard geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

Zowel voor als achter is de elektrische scootert voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Standaard is de elektrische scooter voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Specs

Elektrisch aangedreven
Wendbaar en compact
All-terrain voor zowel in- als outdoor gebruik
Duurzaam opladen via zonne-energie (oplaadpunt) of snoer 220V
Eenvoudig in gebruik
Oplaadtijd accu: 4/5 uur
Optie (extra) verwisselbare batterij
Rijbewijs AM vereist
Toegestaan op de openbare weg
45 km/h

Gallery

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze bikes, de huurmogelijkheden of een proefrit? Neem contact met ons op!