Over Rent4Crew

Verhuur van E-Bikes, Citybikes, E-Scooters, E-Qquads, Crew Carriers en Gators

Dé duurzame mobiliteitsoplossing!

Vanuit een jarenlange evenementenachtergrond is Rent4Crew (voorheen Bike4Crew) gestart met een duurzame mobiliteitsoplossing voor de crews op evenementen: de verhuur van E-Bikes, Citybikes, E-Scooters, E-Qquads, Crew Carriers en Gators. Allen milieubewust, snel, praktisch inzetbaar op iedere ondergrond en daarmee een ideale oplossing voor organisatoren!

Transport, onderhoud en service in eigen beheer!

Voor een optimale ontzorging van onze klanten, verzorgen wij alles vanuit eigen beheer. Aflevering op iedere gewenste locatie is dan ook mogelijk! Wij hebben niet te maken met externe partijen, wat onze flexibiliteit en snelheid ten goede komt.

Daarnaast hebben wij een serviceafdeling ingericht die verantwoordelijk is voor het onderhouden van al ons materiaal. Deze afdeling draagt zorg voor de uitvoering van het reguliere onderhoud en neemt eventuele reparatieverzoeken in behandeling. Voor langdurige huurperioden wordt het reguliere onderhoud bij u op locatie uitgevoerd.

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze bikes, de huurmogelijkheden of een proefrit? Neem contact met ons op!