All-terrain

E-Quad

De E-Quad is een duurzaam, multifunctioneel vervoermiddel dat zowel in- als outdoor kan worden gebruikt. Door de krachtige vierwielaandrijving is geen enkel terrein een uitdaging voor deze elektrische krachtpatser.

De E-Quad is een duurzaam, multifunctioneel vervoermiddel dat zowel in- als outdoor kan worden gebruikt. Door de krachtige vierwielaandrijving is geen enkel terrein een uitdaging voor deze elektrische krachtpatser. De E-Quad is geruisloos en zodoende uitermate geschikt om ook na zonsondergang in te zetten op campings of evenemententerreinen, zonder dat de bezoeker er last van heeft.

Door een actieradius van maar liefst 100 kilometer, rijdt u probleemloos naar elke volgende bestemming. En wij leveren standaard een oplaadpunt mee om ervoor te zorgen dat u altijd weer snel onderweg kan gaan.

De E-Quad maakt het aanbod van Rent4Crew als uw totaalpartner van mobiliteitsvraagstukken volledig up-to-date en nog completer.

Specs

Elektrisch aangedreven
Rijbewijs AM vereist
Geruisloos
Vierwielaandrijving
All-terrain voor zowel in- als outdoor gebruik

Gallery

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze bikes, de huurmogelijkheden of een proefrit? Neem contact met ons op!