elektrische scooter

E-Cross

VANAF MEDIO MEI

De E-Cross is een elektrische scooter die verkrijgbaar is in twee verschillende varianten, de 25 km/uur met een actieradius tot wel 75 kilometer, en de 45 km/uur met een actieradius tot 50 kilometer. Deze E-Cross beschikt over de beste grip op diverse terreinen en een daarbij horend uiterlijk.

Voor beide uitvoeringen geldt dat je de accu kunt ontkoppelen, deze is separaat op te laden terwijl je met een andere accu weer onderweg gaat. Je rijdt op die manier oneindig door en probleemloos 24 uur per dag rond als het moet. De E-Cross is geruisloos, duurzaam en beschikt over een stoer, digitaal display, met ledverlichting en een grof profiel in de dikkere banden voor meer grip op het terrein, ook wanneer jij je buiten de paden begeeft. De aanwezige USB-poort zorgt ervoor dat jij jouw telefoon ook onderweg kan opladen. Dit vervoermiddel is ideaal voor de crew die maximaal mobiel moet zijn en veel korte afstanden moet afleggen.

Specs

Elektrisch aangedreven
25 km/h of 45km/h
Rijbewijs AM vereist
Oplaadtijd accu: 4 uur
Optie (extra) wisselbare batterij
Standaard met oplader en krat geleverd
Eenvoudig in gebruik, makkelijk op- en afstappen
All-terrain voor zowel in- als outdoor gebruik
Beschikt over een USB-poort

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze bikes, de huurmogelijkheden of een proefrit? Neem contact met ons op!